Spring onion

I forbindelse med projektet, har vi afholdt 5 vellykkede workshops.  Alle deltagere har været meget engagerede, og vi har fået værdigfulde input som vi i den grad kan drage nytte af, i vores fremtidige arbejde med Danmarks fælles fødevarefortælling.

De 5 workshops blev afholdt 5 forskellige steder i Danmark.

  • Royal Greenland er vært den 10. september ved Aalborg
    • Her var der være særligt fokus på det første led i værdikæden hos fiskeri og landbrug
  • Odense Marcipan er vært den 16. september i Odense
    • Her var medarbejderperspektivet i fokus
  • Foss er vært den 24. september i Hillerød
    • Her var ingrediensvirksomhederne og støtteindustriens rolle i fokus
  • Danish Crown er vært den 30. september i Horsens
    • Her var det samarbejde på tværs, vidensdeling og innovation der var i fokus
  • Hahnemanns køkken er vært den 20. oktober i København
    • Her fik vi de små, kulturbærende nicheproducenter input.

De forskellige input vil den 2. november blive fremlagt for styregruppen, som herefter vil drøfte dem.

Læs mere her eller følg os og deltag i debatten på

foss2om2om1